Salam & Selamat Sejahtera,

Pusat National Autism Resource Centre (NARC), Fakulti Sains Komputer dan Matematik, UiTM Shah Alam dengan kerjasama National Autism Society of Malaysia akan menganjurkan sebuah sesi "
Sharing Session with Person with Autism (PWA)".

Perincian aktiviti adalah seperti berikut:
Tarikh:
6 Disember 2019
Tempat:
TH5, Bangunan CS1, Fakulti Sains Komputer dan Matematik, UiTM Shah Alam
Masa:
 3.00 pm - 5.30pm

Tentatif Program:

9.00 am - 6.00pm : Jualan Barangan oleh
Person with Autism (PWA)
3.00 pm : Pendaftaran dan Sesi Berkenalan
3.30 pm -- 4.15 pm : Sesi Perkongsian oleh En. Mohd Syafiq Badrul Hisham, Pelajar Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (Sistem dan Rangkaian Komputer), Univ Malaya
4.15 pm - 5.00 pm : Sesi Perkongsian oleh En. Muhammad Faiz Danyal, Ijazah Sarjana Muda Perakaunan, UiTM & GrowIn Sprouts
5.00 pm - 5.30 pm : Kumpulan Sokongan Ibubapa/Penjaga UiTM
5.30 pm : Minum petang

Sehubungan itu, kami ingin menjemput tuan/puan untuk meluangkan masa untuk menghadiri sesi perkongsian ini. Sila lakukan pendaftaran di pautan berikut:

Sebarang persoalan dan pertanyaan boleh dimajukan kepada En Mohd Nazrul Mohd Amin di di talian 011-1237 6754. Terima kasih.

Tuan/puan dimohon memanjangkan emel ini kepada rakan sekerja dan rakan taulan masing-masing.

Sekian.

Prof. Dr. Nursuriati Jamil
Pengerusi
National Autism Resource Centre (NARC)